Technisch Werkvoorbereider

Locatie: Regio Helmond

 Als Technisch Werkvoorbereider werk je samen met de werkvoorbereiders en het hoofd bedrijfsbureau.

.


Lees meer

Mechatronica Monteur

Locatie: Regio Helmond

Als Mechatronica Monteur ben je  verantwoordelijk voor het uitvoeren van zowel correctief als preventief onderhoud aan alle machines en installaties binnen het bedrijf.

.


Lees meer

Projectleider

Locatie: Regio Eindhoven

Deze functie is coördinerend en functioneel leidinggevend. Gericht op het optimaal laten verlopen van de activiteiten nodig voor een project (waaronder engineering, productie, montage, aansturing onderaannemers)Aanspreekpunt voor onze klant

 

.


Lees meer

Wie zijn wij? En wat is Proton?

Atomen zijn opgebouwd uit een positieve kern, bestaande uit protonen en neutronen, met daarom heen een "wolk" van elektronen zodat het geheel neutraal is. Een proton is een stabiel elementair deeltje met een positieve lading.

 

Proton Assembly is dan ook al 10 jaar een stabiel bedrijf met een "positieve" lading, een bedrijf vol drive, energie en dynamiek. Wij zijn de specialist in het detacheren, werven en selecteren en flexibel inzetten van vakspecialisten in de machinebouw, werktuigbouwkunde en elektrotechniek. Dit ten behoeve van diverse industrieën in midden en zuid Nederland. We werken al jarenlang met een vaste kern van personeel zodat we weten wie we inzetten bij onze relaties, we kennen de achtergrond, specialisme en persoonlijkheid van ons personeel zodat er een goede wisselwerking ontstaat.

 

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste en betrouwbare medewerkers. We bieden onze medewerkers een uitdagende baan, een goed salaris, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling doormiddel van opleiding en coaching, projecten en vaste banen bij gespecialiseerde en gerenommeerde bedrijven in de regio. Proton is een Kenteq erkend leerbedrijf en een NEN 4400-1 en VCU gecertificeerd bedrijf.

 

Proton Assembly is onderdeel van Proton Groep en werkt veel samen met Proton Engineering.